Zaterdag en zondag supersnel afhalen wanneer online besteld voor 23 uur 's avonds.

Hotel Verlooy

De 12 kamers van Hotel Verlooy, waarvan 2 suites, zijn met hun eigen kleurgebruik en unieke vormgeving trouwens persoonlijkheden op zich.

Met hun schitterend design zijn het ruimtes waar je tot jezelf kan komen, waar je rust vindt en comfort.

In plaats van vervreemding van de grootschaligheid, bepaalt hier de persoonlijke aanpak van een uitzonderlijke gastvrouw de sfeer.Hotel Verlooy ademt de warme gastvrijheid uit die Geel al eeuwen kenmerkt. In één woord: klasse.

In plaats van de grijze massa ziet Hotel Verlooy allemaal individuele mensen; je ziet ze in het logo - je hoort er zelf ook bij! De persoonlijke ontvangst en het gemoedelijk contact staan een professionele aanpak echter niet in de weg. Dat bewijst ook de vergaderzaal (tot 18 personen) met haar complete en efficiënte uitrusting. Snel internet en alle andere faciliteiten die het (zaken)leven en de communicatie tussen mensen vergemakkelijken, staan uiteraard ter beschikking.

En dan zijn er de vele dingen die het leven van de reiziger veraangenamen. Het ontbijt wordt kraakvers betrokken bij het aanpalende huis Verlooy. Dit is de hoorn des overvloeds, het best denkbare begin van een geslaagde dag. Wie de privacy van de kamer even achter zich wil laten, is altijd welkom in de lounge. Iemand ontmoeten, onder de mensen zijn maar niet in het gewoel, rustig op adem komen of op verhaal...

Het is een plaats om jezelf te zijn tussen de anderen, om je goed te voelen, aangesproken te worden, of gerust te worden gelaten als je dat wilt. En om te genieten van de bijzondere plek, waarvan de naam bij vele reizigers het synoniem wordt van een bijzonder verblijf: Hotel Verlooy.

Meer informatie op www.hotelverlooy.be

Problemen of suggesties?  Geef ons feedback